Daniel Pudil bude od nové sezony oblékat dres anglického klubu!

0

Po více než roce, co Daniel Pudil ukončil profesionální kariéru, se bývalý reprezentant vrací na fotbalový trávník! Šestatřicetiletý krajní obránce se domluvil na angažmá v týmu Hallam FC, který bude od nové sezony hrát devátou anglickou ligu. Druhý nejstarší klub světa, jenž byl oficiálně založen roku 1860, to oznámil na svém twitterovém účtu.

Daniel Pudil odehrál své poslední soutěžní utkání 30. května 2021 v dresu Viktorie Žižkov a teď, po více než roce, se na fotbalové trávíky coby hráč podívá znovu.

 

"Daniel se tady s rodinou usadil a chtěl se zapojit do dění v nějakém místním klubu. Víme, že je velmi zaneprázděný a že i o víkendech má spoustu povinností, ale mohl by nastoupit už 7. srpna v FA Cupu proti Bury," řekl serveru The Star trenér Craig Denton. "Jako kouč jsem naprosto nadšený, že mám v týmu hráče takových kvalit. I v kabině už to má velký ohlas," dodal.

 

Hallam, nové působiště Daniela Pudila, minulou sezonu ovládl v rámci Northern Counties East League nižší Division One. Nyní se posunul do Premier Division, což je v Anglii devátá nejvyšší soutěž.

 

Zdroj: Sport.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou