Alex Král do Schalke? Německý klub propálil jednání na sociálních sítích

0

Podle všech informací posílí německý klub Schalke 04 čtyřiadvacetiletý reprezentant Alex Král. Nováček německé nejvyšší soutěže zveřejnil v úterý večer na svém twitterovém účtu, že probíhají jednání s českým fotbalistou.

„Je pravda, že usilujeme o příchod Alexe Krále. Stále musíme dořešit některé detaily, takže v tuto chvíli nemůžeme víc prozradit,“ informoval klub z Gelsenkirchenu.

 

Německý klub i Alex Král využívají pravidla FIFA, díky němuž je hráč patřící Spartaku Moskva na rok vyvázán ze smlouvy (jinak platné do roku 2024) a od července mohl jednat s jinými kluby.

 

Ve středu pak měl český reprezentant absolvovat lékařskou prohlídku a v následujících dnech se připojit k týmu na soustředění v Rakousku. Tradiční klub se po roce vrací mezi elitu, v níž se chce rozhodně udržet.

 

Alex Král by měl být už třináctou posilou Schalke. Klub z Gelsenkirchenu přivedl i nového trenéra, zpět mezi elitou ho povede Frank Kramer. Schalke přitom vyhrálo 2. bundesligu pod taktovkou dočasného kouče Mikea Büskense, který podobně jako mnoho hráčů nebude v klubu pokračovat.

 

Podle agenta Krále Karola Kisela byl ve hře přesun do top pěti evropských lig, nejvíce se však hovořilo právě o Německu. Do Lipska chtěl údajně Krále jeho bývalý trenér ze Spartaku Domenico Tedesco, situaci ale podle německých médií sondovala i Hertha Berlín a Leverkusen.

 

Zdroj: iSport.cz

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou