Stadion pražské Slavie mění název. Stojí za tím nový majitel?

0

Doby, kdy na střeše stadionu klubu z Vršovic stál název Sinobo Stadium, jsou pryč. Na vrcholu svatostánku pražské Slavie se nedávno objevil nový nápis, a to Fortuna Arena. Zatím lze jen spekulovat, co všechno může nový nápis signalizovat.

Název Sinobo se na Edenu objevil v listopadu 2018, kdy se očekávalo, že zároveň převezme i akcie od majitelů CITIC, k tomu ovšem nedošlo a CITIC dál zůstal držitelem více než 99 procent. O změně názvu slávistického stadionu se poté spekulovalo v prosinci minulého roku, nic se však neměnilo.

 

Teď už je ale všechno jinak a fanoušci, kolemjdoucí a kdokoliv jiný, kdo se bude procházet po vršovických ulicích, uvidí na střeše tehdejšího Sinobo Stadium nápis Fortuna Arena. Klub veškeré informace zveřejní až na čtvrteční předsezonní tiskové konferenci, která má netradiční podvečerní začátek v 19:00. 

 

Je otázkou, co může změna názvu stadionu naznačovat. Již delší dobu se spekuluje o tom, že z Číny už do Edenu netečou potřebné peníze. Že by tedy čínská éra končila a na obzoru byl nový majitel? To prozatím zůstává otevřené.

 

Zdroj: Sport.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou