Hráčem kola se stává Pavel Veselý

0

Premiérově se v naší pravidelné anketě o hráče kola dostal na nejvyšší pozici brankář. Konkrétně Pavel Veselý, gólman Havlíčkovy Borové. Ten několika bravurními zákroky dokázal eliminovat útočnou sílu domácí Jiskry Dobronín a dopomohl tak ke kýženému bodu, pro který si podle slov trenéra Romana Bruknera hosté přijeli. Nutno dodat, že se fanoušci Pavla Veselého činili, neboť zvítězil drtivým rozdílem - dostal celkem 64% všech přijatých hlasů. 

 

 

Druhé místo patří pohledskému zadákovi Jiřímu Polákovi. Sokol Pohled přivítal favorita ze Speřic, jenž přijel odčinit vysokou prohru z minulého kola. A to se mu povedlo, Speřice porazily Pohled 2:3. Avšak ani prohra nezabránila Jiřímu Polákovi k tomu, aby ho trenér Petr Veselka nominoval do ideální sestavy 19. kola za zodpovědný výkon. Ten mu nakonec vynesl i druhou příčku v hlasování o hráče kola.

 

Stačilo mu půl hodiny a hattrickem sestřelil velkého favorita z Pacova. Ano, řeč je o věžnickém středopolaři Davidu Pertlíčkovi, jemuž víkendové galapředstavení vyneslo možná trochu překvapivě až třetí příčku v hlasování. Když v první minutě otevřel skóre utkání, jen málokdo tušil, že by do třiceti minut stihl rozvlnit síť ještě dvakrát a srazit pacovské fotbalisty na kolena.

 

 

Nedosti aktivní byli také fanoušci Speřic. Jejich oblíbený forvard byl horkým adeptem na jednu z předních pozic hlasování, avšak jejich hlasy nestačily ani na to, aby jej vynesly alespoň mezi nejlepší trio.

 

Konečné výsledky hlasování:

1. Pavel Veselý (TJ Sokol Havlíčkova Borová) - 64%

2. Jiří Polák (TJ Sokol Pohled) - 12 %

3. David Pertlíček (TJ Věžnice) - 6%

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou