NEJ VÍKENDU: Dva devítigóloví střelci a utkání, kde odešel s karetním napomenutím skoro každý

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU 

Neveklov - TJ JAWA Divišov B 18:0

Neveklov příděl rovnoměrně rozdělil do obou poločasů. 

 

SK Únanov B - FK Aditeg Vrbovec-Dyjákovičky 0:12TJ Sokol Pačejov - TJ Přeštice B 0:12

Nejvyšší venkovní výhru o dvanáct gólů si tentokrát odvezly dva týmy. 

 

STŘELCI VÍKENDU - 9 branek

Hned dva devítigóloví kanonýři se zrodili o uplynulém víkendu. Jedním z nich byl TOMÁŠ SEDLÁČEK z Neveklova. Ten pomohl svému týmu k vysoké výhře 18:0 nad Divišovem B. Díky tomu se vyšvihl na první příčku mezi kanonýry OP Benešov (30 branek). A dalším úspěšným střelcem byl JOSEF KACÁLEK. Jeho Dušníky B porazily Račiněves ve IV. třídě Litoměřic 11:0 a Kacálek dal rovněž devět gólů.

 

 

DIVOČINA VÍKENDU – 15 KARET V ZÁPASE

Utkání Bělá - Zlaté Hory v OP Jeseník se rozhodně nehrálo v rukavičkách. Zrodilo se divoké skóre 4:5, sudí Dunka ale v utkání rozdal rovnou 12 žlutých a tři červené karty!

  

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 637 DIVÁKŮ 

Nejvyšší návštěvu zaznamenali rozhodčí do oficiálního zápisu v utkání SK Spartak Svatobořice-Mistřín proti FK Šardice

 

OBRAT VÍKENDU

Z 0:4 A 1:5 AŽ K VÝHŘE 6:5!

Přelovicím B se povedl skutečně parádní obrat. Po půli ztrácely o čtyři góly, na jejich gól z 48. minuty hosté bleskově zareagovali a vedli 5:1. Pak ale přišla přelovická smršť, kterou rozhodujícím gólem v 90. minutě dokonal Šprojcar.

 

BĚHEM 33 MINUT DRUHÉ PŮLE 10 GÓLŮ

Nižší soutěže zkrátka umí bavit. Béčko Lučan hrálo s céčkem Mšena po půli 2:2, ve druhém dějství se s góly doslova roztrhl pytel a skončilo to 5:9.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou