Kdo si připije na úspěch v tipovačce? Je tu vyhlášení květnové soutěže!

2

Už jste poslali své tipy na zápasy dalšího kola? Děkujeme všem uživatelům, kteří na našem webu aktivně přispívají a pomáhají tak vytvářet to nejsledovanější místo, které amatérský fotbal v České republice má! Již tradičně můžete také tipovat výsledky každého kola každé soutěže v České republice. Nyní jsou pro aktivní uživatele fotbalunas.cz nachystány ceny v podobě voucherů od Pivovary Lobkowicz!

MĚSÍČNÍ SOUTĚŽ S TIPOVAČKOU

Vždy od úterý mohou uživatelé fotbalunas.cz tipovat výsledky nadcházejícího kola. Některým tipérům se dokonce povede odhadnout celé kolo určité soutěže bez jediného zaváhání. A právě takové odměňujeme. Každý, kdo v daném měsíci odešle bezchybný expert tip, se dostává do měsíčního slosování o voucher k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz v hodnotě 1000 Kč! A protože jsme právě vkročili do měsíce června, je čas vyhlásit vítěze za květen!

 

Za minulý víkend se mohou bezchybným tiketem následující uživatelé, kteří prokázali výjimečnou orientaci v některé ze soutěží České republiky: Vladimír Vrána, Vladimir Stanik, Ladislav Beran, Radek Hruška, Dominik Kalina, Petr Kříž, Vít Hledík, Radek Devera. Tato jména úspěšných registrovaných uživatelů jsme přidali do osudí s dalšími tipéry, kteří odeslali bezchybný tiket v předešlých květnových kolech. Po provedeném losování uživatelů získává voucher k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz v hodnotě 1000 Kč LADISLAV BERAN. Prosíme výherce, ať se nám ozve z mailu, pod kterým je registrovaný na webu fotbalunas.cz.

 

DLOUHODOBÁ SOUTĚŽ O CENU V HODNOTĚ 3000 KČ PRO AKTIVNÍ UŽIVATELE

Na tři kliknutí máte jako registrovaný uživatel na fotbalunas.cz možnost všechny informace, jako jsou fotky z utkání, reportáže nebo třeba vaše hodnocení zápasů, jednoduše sdílet s fanoušky fotbalu. A pozor! Nově všechny uživatele, kteří pošlou v průběhu jara 2022 alespoň jeden příspěvek (foto, odkaz na video z youtube, reportáž, ohlas k zápasu) evidujeme a po konci sezóny proběhne 30. června losování, kdy jeden šťastlivec získá voucher k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz v hodnotě 3000 Kč!

 

Návod, jak se zaregistrovat a posílat obsah na fotbalunas.cz, najdete ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 6. 2022 23:38
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové
Proč tam nejsou i jména Královéhradecký kraj 1A třída. Tři bezchybné typy??????????????
9. 6. 2022 18:44
redakce fotbalunas.cz
Omlouváme se, jedná se o chybu. Trojici přesně tipujících zařadíme do slosování o cenu za měsíc červen.

Ostatní čtou