HVĚZDY V PRALESE: Petr Švancara už je nejlepším střelcem soutěže

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

 

Tentokrát se seznam hvězd nastupujících v nižších soutěžích o něco zúžil, a to i kvůli tomu, že charitativní tým REAL TOP PRAHA s množstvím aktivních plejerů sehrál exhibiční utkání v Anglii. V akci za Smetanovu Lhotu tak nebyl třeba Jan Koller, za Vacov B nemohl prodloužit svou střeleckou šňůru Vojtěch Dyk a Olešníku chyběl David Lafata.

 

Kdo ale v akci byl a zaskvěl se parádním kouskem, to byl Petr Švancara. Jeho Vilémovice v I.B třídě totiž vyřídily Sokol Vysočany 6:0 a „Mercedes“ se o to zasloužil rovnou čtyřmi góly. Další gól přidal i jeho spoluhráč, rovněž exligový Tomáš Polách. Vilémovice už mají blizoučko k postupu, Švancara se prostřílel do čela tabulky kanonýrů soutěže.

 

Za Srch skóroval bývalý kapitán hokejové reprezentace Tomáš Rolinek. Michal Pospíšil v OP Praha-zápas přispěl gólem k výhře 5:0 Rapidu Psáry. Radek Šírl hraje za Nučice ve III. třídě okresu Praha-západ a i on se o víkendu trefil. Karel Piták zase hájí dres Horních Počernic, v sezóně dal devět branek a jeden z nich i v posledním kole proti Dolním Počernicím.

 

Marek Kincl (ročník narození 1973) hraje za Zlatníky v okresním přeboru, tentokrát jeho tým padl 3:4 v Dolních Břežanech a Kincl viděl červenou kartu. V závěru utkání se dostal do křížku s jedním ze soupeřů. „Pohoršující, urážlivé a ponižující výroky, kritika soupeře v přerušené hře s hanlivými výrazy a slovy "Ty zm*de, podívej, vždyť si mi dal pěstí, ty demente!" Zdráhal se odejít z HP a požadoval po rozhodčím vysvětlení udělení ČK,“ popsal sudí vyloučení v zápise. Zajímavostí je, že i jeho spoluhráč a bývalý ligový hokejista Jaroslav Kasík po konci zápasu vyfasoval červenou kartu za vyhrožování sudímu. Jen se žlutým napomenutím si vystačil Jan Šimák (Sokol Lom) a Patrik Gedeon, který i v 46 letech hraje za Chomutov v divizi.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou