HVĚZDY V PRALESE: Baroš byl vyloučen, gól Vojtěcha Dyka rozhodl

0

 

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Fazónu si drží Tomáš Janíček, který nasbíral ligové starty ve Zlíně, Mladé Boleslavi či Karviné. Tentokrát si místo áčka Veselé střihl zápas za béčko ve IV. třídě a gólem v závěru rozhodl. 

 

Hned dva góly vsítil Michal Ordoš, bývalý nejlepší ligový střelec. Počenicím tak pomohl k výhře 4:2 v kroměřížském okresním přeboru. A další král ligových střelců Jiří Kowalík zase skóroval v utkání Ořechova s Tlumačovem.

 

Jiří Novotný ještě na podzim v 51 letech naskakoval za Rakovník v ČFL, teď je registrován v Kralupech a hraje v I.B třídě. A při výhře 4:1 v Byšici skóroval. 

 

Potřetí za sebou se prosadil zpěvák Vojtěch Dyk, tentokrát gólem z 28. minuty dokonce rozhodl o výhře Vacova B nad Šumavskými Hošticemi.

 

Zajímavý zápas prožil David Kalivoda v I.B třídě Středočeského kraje  – dal branku, ale byl i vyloučen! Jeho Sázava přesto vyhrála 3:0. Kalivoda se provinil dvěma žlutými přestupky, nejprve strčil soupeře v přerušené hře, v 60. minutě se pak vyfauloval, kdy kopnul soupeře při skluzu.

 

No a Kalivoda nebyl sám, kdo viděl červenou kartu. Pod sprchy šel totiž předčasně i Milan Baroš! Ten měl na jaře doposud střeleckou fazónu, teď mu ale za stavu 1:5 mezi jeho Viganticemi a Hrachovcem vytekly nervy. Rozhodčí si ho vychutnal dvěma žlutými kartami, první mu totiž dal za slova „To snad nemyslíš vážně,“ druhou za ironické zatleskání rukou při odpískání faulu domácímu hráči.

 

David Limberský si vystačil v ČFL za Domažlice jen se žlutým napomenutím.

 

Vstřelenou brankou se z víkendových zápasů může pochlubit i Marek Heinz (Hodolany), Mario Lička (Hostouň) a Radim Holub (Dřenice).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou