NEJ VÍKENDU: Čtyři červené pro jeden tým, všechny za řeči. Největším debaklem bylo skóre 18:0

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU 

Sokol Vysoké Chvojno - Slovany Pardubice 18:0 

TJ Sokol Lány na Důlku - SK Pardubičky 1:18

 

STŘELEC VÍKENDU - 8 branek

DAVID DENDIS nasázel rezervě Michálkovic osm gólů a stal se kanonýrem víkendu. Jeho Dolní Lhota nakonec vyhrála 16:0.

 

DIVOČINA VÍKENDU – 4 ČERVENÉ KARTY V ZÁPASE

Tuchoměrice - Psáry

Za Psáry hraje mistr Evropy hráčů do 21 let z roku 2002 Michal Pospíšil, na střídačce byl připraven Pavel Kuka. Tuchoměřice je porazily jasně 4:0, ale co je třeba zmínit - Psáry dostaly od sudího Chaloupky čtyři červené karty! Všechny ve druhém poločase, tři vyfasovali hráči, jednu asistent trenéra. Všechny za projevy nespokojenosti s výroky sudího. "Pleteš si barvy si dresů, jdi do prdele, kuličko!,"  řekl  třeba jeden z fotbalistů rozhodčímu a už mohl rovnou směřovat ke kabinám...

 

Čtyři červené karty rozdal rozhodčí i v průběhu utkání Útvina - Bochov.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 790 DIVÁKŮ V KRAJSKÉM PŘEBORU

V KP Olomouckého kraje se TJ Sokol Lázně Velké Losiny utkaly s TJ Jiskra Rapotín, utkání rozhodl až penaltový rozstřel a podle zápisu z utkání všemu přihlíželo téměr osm stovek diváků!

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU 

MSK Trmice se doma utkaly s TJ Vaňov v OP Ústí nad Labem. Vaňov vedl po půli 3:1, ve druhém poločase své vedení navýšil až na 5:1. Pak se prosadili domácí, třemi brankami v rychlém sledu snížili na rozdíl jediného gólu. Jenomže když dal hostující Cibrík v 83. minutě na 6:4, zdálo se, že je hotovo. Nebylo. 89. minuta – gól - 5:6. 90. minuta – gól – 6:6 a šlo se do penaltového rozstřelu. A ten ovládly domácí Trmice…

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou