NEJ VÍKENDU: Dočkal nasázel devět branek v jednom utkání! Neuvěřitelný obrat při dvou vyloučených hráčích

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU 

FK Chlumčany - TJ Krásný Dvůr 20:0

Výhra o dvacet gólů, to už je pořádná nakládačka. Ke cti Krásného Dvora je, že si utkání vytrpěl až do konce a neukončil jej předčasně například z důvodu množství náhle zraněných fotbalistů...

 

FC Ovčáry - TJ Sokol Zásmuky 0:17

O moc lépe než Krásný Dvůr neskončily ani Ovčáry, které doma vyfasovaly debakl 0:17. Po půli to bylo 0:7, pak Zásmuky přidaly dalších deset branek.

 

STŘELEC VÍKENDU - 9 branek

JAKUB DOČKAL, hrající za rezervu Kroměříže v okresním přeboru, se blýskl parádním výkonem. Při výhře 13:2 na hřišti Střílek skóroval rovnou devětkrát. Dočkal už má v sezóně na svém kontě 39 přesných tref, zajímavostí je, že jeho nejbližším pronásledovatelem je v tabulce střelců soutěže exligový Michal Ordoš (24 gólů).

 

DIVOČINA VÍKENDU – 4 ČK

Hned ve třech zápasech rozhodčí tasil červenou kartu rovnou čtyřikrát.

 

Stalo se tak v utkání SK Benátky nad Jizerou B - TJ Sokol Řepov (skončilo výsledkem 1:1). Sudí Janda si schovával červený kartonek na poslední desetiminutovku, kdy postupně poslal ze hřiště tři hostující a jednoho domácího hráče. Emoce vzbudil nařízený pokutový kop pro Benátky. Dva hosté za vulgární nadávky po odpískání penalty šli pod sprchy rovnou, třetí je následoval poté, co domácí pokutový kop nedali a řepovský brankář si neodpustil další komentář. V pokračování hry do konce zápasu došlo i na jednoho domácího provinilce.

 

Čtyřikrát se červenalo i v utkání Milín B a Podlesí B.

 

A velmi zajímavý průběh mělo utkání na Plzeňsku mezi FK Dýšina a SK Slavia Vejprnice B. Rozhodčí Špiral totiž mezi 26 a 34. minutou vyloučil dva vejprnické hráče (jedna červená za faul, druhá za nadávky rozhodčímu a ze stejného důvodu byla udělena i červená karta vedoucímu mužstva). Domácí toho využili a vedli po půli 4:1. Jenomže pak se začaly dít divy. I v devíti hosté snížili na 2:4, pak byl vyloučen v 66. minutě po druhé žluté kartě i domácí fotbalista a Vejprnice to rozbalily naplno. Nakonec totiž vyhrály 6:5!

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 722 DIVÁKŮ V KRAJSKÉM PŘEBORU

Na utkání mezi Ratíškovicemi a Mutěnicemi přišlo více než sedm stovek diváků. Domácí neodcházeli spokojeni - Mutěnice mezi 75. a 88. minutou nasázely tři branky a vyhrály tak 3:0.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU 

TJ Sokol Hrusice B - FC Slavoj Velké Popovice B 9:6

Po půli bylo utkání 5:5, nakonec padlo rovnou 15 branek.

 

Lipenec - TJ Baník Buškovice B 7:9

I tady platil po půli remízový stav, 4:4. Ve druhé půli byla dodržena norma osmi vstřelených branek, šťastnější byli hosté.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou