HVĚZDY V PRALESE: Kapitán hokejových mistrů světa nasázel pět gólů, Baroš hattrick

2

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Kapitán mistrů světa z roku 2010 Tomáš Rolinek hraje ve svých dvaačtyřiceti letech za Titanic Srch v pardubickém okresním přeboru. A o víkendu střelecky zazářil, pěti brankami pokořil Starý Máteřov a vystřílel svému týmu výhru 6:3. Rolinek je s 19 trefami třetím nejlepším střelcem soutěže.

 

Milan Baroš se ve zlínské I.A třídě zasloužil o výhru 4:1 svých Vigantic na půdě Rožnova pod Radhoštěm hattrickem a i on už dotírá na pozici nejlepšího střelce soutěže. Na tu nyní ztrácí čtyři přesné trefy.

 

Exslávista David Kalivoda zase hájí barvy FK Kavalier Sázava ve středočeské I.B třídě a dvěma góly měl lví podíl na výhře svého celku nad Suchdolem 3:1. Zdeněk Šenkeřík skóroval v dresu Mratína ve III. třídě Prahy-východ. 

 

Prosadil se i fotbalový bavič Petr Švancara, v jihomoravské I.B třídě dal gólové razítko na výhru Vilémovic. Švancara je s 18 góly druhým nejlepším střelcem soutěže, lepší je jen jeho spoluhráč Tomáš Jarůšek. Vilémovice suverénně kráčí za postupem.

 

Další gólový zářez zaznamenal zpěvák Vojtěch Dyk, ten v prachatickém okresním přeboru Vacovu B pomohl důležitým gólem k výhře 4:2 nad Dubem. Moderátor Michal Hrdlička dal jednu z branek Všenor při výhře 7:3 a ve III. třídě Prahy-západ je pátým nejlepším kanonýrem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 5. 2022 21:05
A Tomáše Janíčka jste nezaznamenali ? - cca 250 ligových zápasů a zde nic ? Dal hattrick ve Zlínské I.B třídě za Sokol Veselá a se 17 brankami je 3. v pořadí střelců v této soutěži.
3. 5. 2022 21:02
A t

Ostatní čtou