Kvůli rvačkám se nedohrála další utkání. Do jedné se zapojili i fanoušci

0

Už je to taková smutná tradice, že si někdo víkendový fotbálek splete s místem, kde realizovat své boxerské vlohy. Tentokrát se kvůli hromadným potyčkám nedohrály rovnou dva duely.

Utkání benešovské III. třídy mezi Jírovicemi a Pyšely se nedohrálo. Hosté vedli 4:2, když se závěrem poločasu pyšelský Hruška viděl druhou žlutou kartu za oplácení v nepřerušené hře. Po strčení do spoluhráče ho rozhodčí poslal pod sprchy. Domácí tak měli ve druhé půli dobrou šanci s výsledkem ještě něco udělat. Jenomže k tomu nedošlo. Po ukončení prvního poločasu totiž začala mela. Rozhodčí Chmelař jí popsal následovně: "Došlo ke strkanici mezi oběma mužstvy. Následně byl hráč Hruška pěstně napaden fanouškem domácího družstva. Následně se fyzicky začali napadat další hráči z obou mužstev, situace se uklidnila až po jasném ukončení utkání, které jsem zvolil z důvodu strachu o zdraví hráčů." Druhý poločas zápasu už se tak neuskutečnil.

 

A kvůli agresivní vložce se nedohrál ani zápas I.B třídy Ústeckého kraje mezi Lenešicemi a Duchocem. Domácí Lenešice vedly 2:1 a utkání se blížilo ke svému konci. V 86. minutě ale hostující Václav Tichý dle popisu sudího Materny stoupl po obdržení červené karty (po druhé žluté kartě) faulovanému hráči domácích na kotník a následně se spustila hromadná bitka domácích a hostujících hráčů a diváků u středu hrací plochy. "V této nepřehledné situaci se nedalo identifikovat kdo je agresor a kdo se snaží někoho bránit, tedy objektivně komu dalšímu udělit červenou kartu," přiblížil chaos na hřišti sudí. S ohledem na tuto skutečnost utkání rozhodnutí předčasně ukončil. "Co se týče vyloučeného hráče hostí, ten neopustil po svém vyloučení hřiště tak, jak se sluší, ale nepochopitelné šlápl ležícímu protihráči na nohu a tím pádem odstartoval hromadné vzájemné napadení hráčů a diváků," identifikoval rozhodčí prapůvod potyčky.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou