PERLIČKY VÍKENDU: Nešvar s odstoupením v poločase a napadení pomezního kvůli odmávanému ofsajdu

0

Některá utkání se o víkendu nedohrála, a to z různých důvodů...

ZRANĚNÍ ZA ZRANĚNÍM

V zápase III. třídy okresu Olomouc SK Slatinice B - SK Chválkovice B provázela hostující tým velká smůla. Domácí rychle vedli 3:0, tento stav platil i ve 36. minutě, kdy hostující hráči začali odpadat jeden po druhém. První hráč odstoupil kvůli zranění třísla. Ve 41. minutě došlo ke zranění dalšího chválkovického hráče Čapky při souboji o míč v nepřerušené hře, kdy se tento hráč dopustil faulu, načež při dopadu došlo k vážnému zranění Čapkova levého kotníku. "Hráč nebyl schopný s kotníkem pohnout, byl viditelně mimo přirozenou pozici. Byla zavolána sanitka. Hráč utkání nedohrál, byl odvezen do nemocnice," popisoval sudí duelu. A zranění byli ješta dva další hostující hráči - když ve 41. minutě bylo rovněž nahlášeno zranění čtvrtého hráče kvůli bolesti v oblasti bederní páteře, klesl počet hráčů hostujícího družstva pod sedm a utkání bylo ve 41. minutě předčasně ukončeno.

 

CO TO MÁVÁŠ?!

Nedohrálo se ani utkání mezi Tisovou a Chodským Újezdem B. Domácí vedli 6:2, pak ale dle všeho neudržel emoce jejich již vystřídaný hráč, který v té době již dění sledoval jen ze střídačky.  „V 85. minutě dal domácí tým gól, ale následně byl mávaný a pískaný ofsajd. Vystřídaný Nikolov Galin se poté rozběhl k pomeznímu a následně do něj strčil a srazil ho k zemi. Situace se stala v době, kdy hra již běžela a já jsem byl otočený zády. Tuto situaci popsal jak napadený, tak domácí tým,“ vysvětloval okolnosti ukončení zápasu sudí v zápisu o utkání. Následně byl totiž zápas ukončen z důvodu vběhnutí diváků a hráčů do hřiště. „Kapitáni a vedoucí družstva odešli se mnou do šatny, kdy jsme si společně vysvětlili situaci a možné následky,“ doplnil rozhodčí. Očekávat se dá kontumace ve prospěch hostujícího celku, který tak přijde k bodům jako slepý k houslím… 

 

V PŮLI TO ODPÍSKALI

Tohle se nestalo v sezóně zdaleka poprvé – jeden z týmů vysoce prohrává a o poločase se stane z jeho týmu lazaret, že už ani nemůžu nastoupit do druhé půle. Tentokrát se tato záležitost přihodila celku Rakové B. Výčet zranění jednotlivých hráčů, kvůli kterým klesl počet hostujícího mužstva pod minimální potřebný počet? „Poranění levého kolena, zranění levé nohy, poranění pravého kolena a poranění zad.“ Z důvodu malého počtu hostujících hráčů tak bylo utkání o poločasové přestávce nedohráno za stavu 9:0 pro domácí.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou