EXPERT TIP - 2. kolo. Tipuj s námi a vyhraj!

0

Stejně jako v soutěžích pod hlavičkou FAČR, i v případě Univerzitní fotbalové ligy (UFoL) se můžete zapojit do naší tipovací soutěže - Expert tipu. Konkrétně práve pro UFoL jsme si navíc spolu se zástupci škol připravili i ceny pro nejlepší tipéry, které budou po konci sezóny předány. Jak se soutěže zúčastnit a co je možné vyhrát? 

Pro účast v tipovací soutěži je v prvé řadě důležité se zaregistrovat na našem webu. Registraci je možné provést kliknutím na TENTO ODKAZ, po kterém se vám otevře nové okno. Registraci je nutné potvrdit v přijaté e-mailové zprávě, na to nezapoměňte.

 

Následně je už tipování jednoduché a pravidelní soutěžící na našem webu to již znají. Na stránkách soutěží UFoL kliknete v horní sekci na "EXPERT TIPY", kde se vám nabídne nejbližší hrané kolo jednotlivých soutěžních skupin. V každé jednotlivě následně natipujete své výsledky označením políček výhra domácích, remíza, nebo výhra hostů. Ke svému tipu můžete přidat rozvěž komentář, proč si myslíte, že tak utkání dopadne.

 

Do galerie jsme přidali obrazový návod, pro lepší orientaci. 

 

A o co že se hraje? Ve hře je minimálně pro vítěze poukaz do obchodu se sportovním vybavením a dále pro nejlepší tři tipéry volná vstupenka na bowlingové dráhy. Vyhodnocení celé soutěže bude po odehrání finálového utkání v druhé polovině roku 2022. 

 

A jaké výsledky tipujete vy? Buďte naším expertem a zapojte se do soutěže o hodnotné ceny!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou