Pivovary Lobkowicz sestavy podzimu: Vyhlášení výherců je tu!

0

Po konci fotbalového podzimu jste až do konce ledna mohli hlasovat pro hráče v desítkách Pivovary Lobkowicz sestav podzimu. Ty jsme vytvořili díky síti našich redaktorů a také díky doporučením zástupců klubů nebo čtenářů pro mnoho soutěží České republiky. Nyní je na řadě, s vypuknutím již většiny soutěží jarního pokračování soutěží, vyhlásit vítěze. Hrálo se o ceny v hodnotě 11 000 Kč od Pivovary Lobkowicz! Vítězné vouchery mohou nejlepší fotbalisté z ankety využít třeba na novinku Hořká 11 - historicky nejvíce hořkého ležáku z produkce pivovaru Černá Hora. 

Absolutní vítěz, tedy hráč s největším počtem hlasů ze všech sestav podzimu, se může těšit na poukaz k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz v hodnotě 5000 Kč! Vítězný hráč s druhým nejvyšším počtem hlasů obdrží voucher v hodnotě 3000 Kč, třetí nejúspěšnější vítěz další sestavy podzimu se pak může těšit na poukaz v hodnotě 2000 Kč. A voucher za 1000 Kč pak putuje i za nejúspěšnějším brankářem ze sestav podzimu uvěřejněných na fotbalunas.cz!

 

Na webu fotbalunas.cz se hlasovalo od závěru listopadu do 31. ledna 2022 a zájem o již tradiční anketu byl obrovský!

 

A kdo je tedy vítězem?

1. místo: Pavel Vandas (Slavoj Vyšehrad) - Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - ČFL A

2. místo: Marek Valta (SK Vacov) - Platan SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.B třída sk. B 

3. místo: Jan Žiak (TJ Sokol Mochtín) - Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.A třída

Nejlepší brankář dle hlasů v Pivovary Lobkowicz sestavy podzimu: Karel Hrubeš (SK Zápy) - Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - ČFL B

 

Podmínka pro předání ceny: Hráč musí mít existující registraci a ozvat se na info@fotbalunas.cz z registračního mailu.

 

KULATÝ NEMUSÍ BÝT POUZE BALÓN A JEDENÁCTKA NEMUSÍ BÝT POČET HRÁCŮ

NĚKDO TO RÁD HOŘKÉ

PIVO S IBU 35

A na jaké pivo mohou vítězové Pivovary Lobkowicz sestavy podzimu vítězné vouchery využít? Nabízí se novinka. Právě v těchto dnech uvádí Pivovary Lobkowicz na trh nové pivo Hořká 11. Jedná se o historicky nejvíce hořký ležák z produkce pivovaru Černá Hora.

 

Vzniku chuťového profilu ležáku Hořká 11 předcházely debaty se zákazníky a pijáky piva. Závěr byl jednoznačný ‚‚někdo to rád hořké”. „Rozhodli jsme se vydat touto cestou a vedle již osvědčených černohorských ležáků, které nadále zůstávají v nabídce, začít vařit i ležák s vyšší hořkostí,“ zní tak z Pivovary Lobkowicz.

 

Nejen vítězní fotbalisté si tak mohou pochutnat na novém ležáku. Hořká 11 je vařena z moravských sladů na původní stupňovitost 11,2 % hm, je chmelena na 3x s kombinací žateckých chmelů a odrůdy chmele Agnus, která dává pivu vysokou hořkost. „U Hořké 11 jsme po interních i externích testech piva zvolili pro tento ležák ideálních 35 IBU, které zaručují intenzivní, ale příjemnou hořkost piva. Obsah alkoholu 4,5 % obj. odpovídá středně prokvašeným ležákům a zachovává pivu příjemnou sladovou plnost,“ charakterizuje pivo zástupce Pivovarů Lobkowicz, obchodní sládek Bořivoj Bartoněk.

 

Hořkou 11 můžete nakoupit v e-shopech na www.pivovary-lobkowicz.cz 

 

Dej Bůh štěstí!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou