Spojit ideální čas hráčů s výukou a vlastními tréninky v klubech není nic jednoduchého, ví David Venený z Baťovky

0

David Venený je oporou fotbalového týmu zlínské Univerzity Tomáše Bati, který se aktuálně zároveň pohybuje ve vodách MSFL, kde hraje za Uherský Brod. Jak složité je spojit univerzitní fotbal s ostatními povinnostmi a za co jsou po losu ve škole rádi?

Jak byste zhodnotil minulý ročník? Projekt celkově, ale i výsledkově ze strany školního týmu?

Jelikož se jednalo o úvodní ročník tak pro nás představoval řadu nových věcí. Hlavně po organizační stránce není jednoduché domluvit hráče, kteří mají výuku či své vlastní tréninky v klubech.

 

Co vaší školu přimělo pokračovat v projektu?

Největší přínos vidím v reprezentaci školy napříč republikou a zvýšení zájmu o studiu na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

 

Je o zápis na soupisku školního týmu veliký zájem? Proběhly nebo proběhnou nějaké změny?

Naším cílem je stabilizovat soupisku a zapracovat nové studenty, kteří se z nejrůznějších důvodů nemohli zúčastnit minulého ročníku. 

 

Probíhají už nějaké společné tréninky, nebo spoléháte na individuální kvalitu a připravenost hráčů?

Hráči mají své vlastní tréninky v klubech, takže zatím neprobíhají. Nicméně během sezóny bychom chtěli uskutečnit společné tréninky. 

 

Co říkáte na rozlosování vaší skupiny a vaše soupeře?

Hlavně jsme rádi, že odehrajeme dva zápasy na domácí půdě, protože sehnat hráče na celý den, když mají své vlastní školní, pracovní či jiné aktivity je složité.

 

Jaké jsou ambice školního týmu?

Naší ambicí je dobrá reprezentace školy a odvedení maximálního výkonu na hřišti.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou