Startuje druhý ročník Univerzitní fotbalové ligy! Ten první se povedl na jedničku, říká předseda soutěže

0

V březnu odstartují první zápasy druhého ročníku Univerzitní fotbalové ligy (UFoL) a my u toho opět budeme! Zatímco jsme minulý ročník doprovázeli odehraná soutěžní utkání reportážemi ze zápasů, hodnocením jednotlivých utkání a sdíleli jsme fotografie z jednotlivých střetnutí, tentokrát u nás na webu naleznete další novinky.

Pro projekt UFoL jsme vytvořili samostatnou šablonu s rozlosováním jednotlivých soutěžních skupin a kol, kde následně pod jednotlivými odkazy na zápasy budete moci zpětně dohledat nejen reporty ze zápasů, ale i soupisky týmů a statistická data. Tabulky s výsledky jednotlivých skupin jsou samozřejmostí.

 

Jsme zároveň v aktivním kontaktu se školami abychom měli vždy aktuální termíny odehrávaných zápasů, jelikož data se dle dohody škol a stanov soutěže mohou ješte několik týdnů před samotným utkáním změnit. Vždy u nás tedy naleznete aktuální data.

 

A kde že tuto šablonu naleznete? Buď můžete na hlavní stránce našeho portálu rolovat na spodek stránky, kde naleznete samostatnou kartu s názvem "UNIVERZITNÍ LIGA", nebo kliknete na TENTO ODKAZ. Odkaz se vám otevře v novém okně. Na co dalšího se můžete těšit? 

 

EXPERT TIPY

Přesně tak, i v rámci UFoL můžete před začátkem jednotlivých zápasů tipovat, jak klání dopadnou. Ke svým tipům, typicky ve formátu 1-0-2, můžete vkládat i vlastní komentáře, proč si myslíte, že zrovna tak utkání dopadne. Své tipy na první kola můžete zasílat už teď. 

 

Těm, kteří budou pravidelně tipovat i včetně zasílání komentářů, a budou ve svých dedukcích přesní, může být na konci celého ročníku udělena hodnotná cena od jednoho ze sponzorů našeho portálu!

 

SESTAVY KOLA

Naše činnost v UFoL bude směřována i ke skládání ideálních jedenáctek každého odehraného kola v rámci každé soutěžní skupiny a později i celé play-off. V sekci SESTAVY KOLA se tak budete moci těšit na hlasování o hráči kola, se kterým následně přineseme rozhovor. Máte se tedy na co těšit!

***

 

V následujících dnech vám představíme medailonky s jednotlivými školními týmy a jejich zástupci. Jako první jsme vyzpovídali předsedu sportovní, technické a disciplinární komise a zástupce ČVUT v Praze v jedné osobě, pana Mgr. Pavla Korbeláře. Rozhovor s ním naleznete KLIKNUTÍM NA TENTO ODKAZ.

 

Těšíme se, že spolupráce mezi UFoL a redakcí Fotbalunas.cz bude fungovat minimálně stejně dobře, jako minulý rok a vám všem, tedy čtenářům, fanouškům, zástupcům škol a samozřejmě i samotným hráčům a dalším a osobám, které se na chodu tohoto projektu podílejí, budeme moci poskytnout vyplnění volného času nejen se zájmem o sledování této soutěže, ale také s trochou zábavy při tipování výsledků, hlasování o nejlepších hráčích odehraných kol a čtení rozhovorů s nimi. 

 

V galerii si můžete prohlédnout snímky čtyř nejlepších týmů z minulého ročníku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou