Fotbalový balíček je zpět!

0

Ode dnešního dne lze po odmlce způsobené pandemií koronaviru opět žádat o oblíbené Fotbalové balíčky. Jaké jsou podmínky jejich získání se dočtete v následujících odstavcích. 

"Jsme přesvědčeni o tom, že fotbalové balíčky pomohou i letos k další aktivaci všech začínajících hráček a hráčů, kterým skrze projekt Můj první gól usnadní třeba i jejich první fotbalové krůčky. Podle posledních dat sice naštěstí pandemie Covid-19 nezpůsobila masivní úbytek členské základny FAČR, nechceme ale v tomto směru zůstat pasivní a naopak chceme využít jakoukoliv podobnou možnost, která by pomohla mladým nadějím na startu jejich fotbalových kariér", uvedl ředitel Oddělení komunikace FAČR Michal Jurman. 

 

Rodiče či zákonní zástupci dítěte mohou o balíček zažádat prostřednictvím těchto webových stránek. Podmínkou je, aby dítě bylo narozeno v roce 2014 a bylo aktivním členem FAČR. 

 

"O balíček si tedy mohou požádat všichni, kdo splní výše uvedené podmínky, a to až do vyčerpání celkové kapacity. Věříme, že všem dětem, které fotbalový balíček v této sezóně obdrží, udělá velkou radost a jeho obsah budou maximálně využívat. Protože například trénovat v reprezentačním dresu, to by přece mělo být lákadlo pro každého fotbalistu nebo fotbalistku v jakémkoli věku", upřesňuje zástupce Grassroots oddělení FAČR Michal Blažej. 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou