Wiesner měl být vyloučen. Komise rozhodčích hodnotí významné situace z derby

0

301. konfrontace pražských "S", kterou opanovala po dobrém výkonu Sparta, je již minulostí. Komise rozhodčích nyní zhodnotila některé výroky rozhodčího Orla. Jak? To se dočtete v článku níže. 

První slabou chvilku si Orel vybral v 6. minutě, kdy nesprávně udělil žlutou kartu hostujícímu Suchomelovi po zákroku na Baha. Z opakovaného záznamu je zřejmé, že dánský bek celou situaci přihrál a Suchomel jej vůbec netrefil. 

 

Pravděpodobně největší chyby se sudí dopustili ve 21. minutě. Wiesner ve vlastním pokutovém území cíleně udeřil Plavšiče rukou do hrudníku, za což měl být vyloučen a měla být rovněž nařízena penalta proti Spartě. 

 

Posledním závažnějším omylem bylo chybné odmávání a následné odpískání ofsajdového postavení Matěje Pulkraba v samém závěru duelu, nebýt kterého by jeho spoluhráč pelášil úplně sám na Mandouse. 

 

Co se týče vyloučení stopera Kačaraby po dvou žlutých kartách, zde Orel podle Komise postupoval správně. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou