VIDEO: Csaplárova past nesklapla, Praha je rudá!

0

V rámci čtvrtfinále MOL Cupu došlo ke 301. derby pražských "S". Favoritem byla Slavia, která navíc měla výhodu domácího prostředí. Derby jsou však vždy specifickou záležitostí, což se ostatně potvrdilo i nyní.

První dějství totiž patřilo jednoznačně Spartě, která se zásluhou dorážky Krejčího dostala v úvodu duelu do vedení. Když navíc ve 26. minutě zužitkoval se štěstím Wiesnerovu přihrávku Pešek, bylo s domácími zle. 

 

Trenér Trpišovský pro druhou půli nasadil do útoku Michaela Krmenčíka, kterého si však obrana Sparty pečlivě střežila. Postupem času se na hrací ploše začalo přiostřovat a je celkem s podivem, že červenou kartu inkasoval pouze jeden z hráčů. Tím byl stoper "sešívaných" Kačaraba, který po druhé žluté kartě putoval do sprch pět minut před koncem řádné hrací doby.

 

Sparta tak ovládla derby naprosto zaslouženě poměrem 2:0, což je vzhledem k několika dalším vyloženým šancím, které spálil Pešek či střídající Haraslín, a také tomu, že Slavia za celý duel nevystřelila na bránu, poměrně milosrdný výsledek.

 

Sestřih utkání

 

Ohlas Tomáše Holeše

 

Ohlas Pavla Vrby

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou