NOVÝ SERIÁL: Fotbalové vrcholy a pády

0

Byl to obrovský úspěch pro lokální fotbalový tým, který se díky mnoha okolnostem dostal do takových výšin, že to bylo mnohdy až neudržitelné. Přesto na tyto okamžiky budou místní fanoušci velmi dlouho vzpomínat i když jejich klub už mohl zmizet z fotbalové mapy světa.

Řeč je o klubech, které zažily své období slávy a při své cestě na vrchol dosáhly milníku třetí, druhé, nebo i první nejvyšší soutěže. Milníku, na který asi už nikdy v budoucnu nenavážou. Že takových klubů pár znáte? Lázně Bohdaneč, Blšany, nebo třeba Drnovice? Ano, to jsou týmy, které toho v našem hledáčku dokázaly opravdu nejvíce. Ovšem říkají vám něco například Svéradice, Čížová, Ratíškovice nebo Jakubčovice? 

 

I tyto kluby mají za sebou pěkné tažení směrem vzhůru. My vám v následujících týdnech představíme seriál více než 30 takových klubů, které zažily svůj "vrchol a pád". Jako první se můžete těšit na jeden ze zmiňovaných celků, který dlouho působil i v první lize. Jakých vrcholů dosáhl, co se s ním stalo a působí klub ještě v nějaké soutěži?

 

Již brzy, na Fotbalunas.cz.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou