Konec Tvrdíka ve Slavii?

0

Pod bossem pražské Slavie Jaroslavem Tvrdíkem se podle zákulisních informací povážlivě houpe židle. Čínští majitelé klubu zvažují transakci, která by se Tvrdíka mohla citelně dotknout. 

S touto informací přišel Blesk, podle jehož informací majitelé Slavie prodávají polovinu akcií tohoto klubu. Vážný zájemce by měl být ze Španělska a financován z Kataru.

 

Údajnou podmínkou však je dosazení tří členů představenstva z řad nového investora, což by udělalo Tvrdíkovi tlustou  čáru přes rozpočet. Představenstvo Slavie totiž v současnosti disponuje pouhými pěti členy. 

 

Na dotaz Blesku se však Tvrdík vyjádřil v tom smyslu, že se nedomnívá, že by situace, kdy by měl klub opustit, nastala v dohledné době. Zároveň však dodal, že pokud to bude v zájmu klubu, je připraven své místo opustit. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou