Slávistická puška se rozhodla reprezentovat Česko

0

Osmnáctiletý sešívaný talent v současnosti nastupuje ve druhé lize za Vlašim a svými čísly jen dokazuje, že v něm dříme obrovský potenciál.

Řeč je samozřejmě o Denisi Alijagičovi, který má jak bosenské, tak české občanství. V mládežnických kategoriích doposud reprezentoval Bosnu a Hercegovinu, avšak nyní se rozhodl pro změnu, což svým fanouškům vzkázal prostřednictvím instagramu.

 

"Rozhodl jsem se reprezentovat svou rodnou zemi, kterou je Česko. Jsem rád, že o mě trenéři projevili zájem, a věřím, že v budoucnu budu platným členem národního týmu", uvedl. 

 

Hostování ve Vlašimi Alijagičovi zatím svědčí, v devíti duelech stihl vsítit sedm branek, což je na tak mladého hráče úctyhodný počin. Ruce si může mnout i Vlašim, která je i díky Denisově produktivitě na pátém místě FNL. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou