Hráči už se nemusí testovat!

2

1.10.2021 vydal FAČR Aktualizovaná hygienicko-protiepidemická opatření pro konání amatérských soutěží. Koho nová opatření zasáhnou?

FAČR na svém webu Fotbal.cz vydal následující znění článku:

 

"Vážení členové FAČR, v návaznosti na změny mimořádných opatření MZČR opět přinášíme aktualizaci souboru pravidel pro konání amatérských soutěží.

 

Nově došlo k výraznému rozvolnění, kdy od 1. 10. 2021 nemají přímí aktéři utkání (hráči a realizační tým), kteří jsou součástí neměnného kolektivu, povinnost prokazovat svou bezinfekčnost. Tato povinnost naopak nadále platí pro rozhodčí a případně další delegované osoby, stejně jako pro diváky.

 

Upravená pravidla opět naleznete v příloze tohoto sdělení."

 

CELÉ ZNĚNÍ UPRAVENÝCH PRAVIDEL JSME PRO VÁS VLOŽILI DO GALERIE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 10. 2021 09:06
jako že neměnný kolektiv A přijede na hřiště neměnného kolektivu B a tam vytvoří promíchaný kolektiv C?-))))))) každopádně pokud je výsledkem této geniální myšlenky to, že se nemusím klukům v přípravce šťourat každej tejden v rypáčku, tak Pán Bůh zaplaž:-))
4. 10. 2021 09:07
zaplať tam mělo být:-))

Ostatní čtou