GALERIE: Jak dopadne třaskavý duel s Rangers? Do hry jde i Slavia s Jabloncem

0

Tuzemští fotbaloví fanoušci si dnes dozajista přijdou na své. Na programu jsou hned tři duely českých celků v rámci evropských pohárů. Pozornost bude upřena zejména na Spartu, která ve velmi zajímavém duelu přivítá nevyzpytatelné Skoty.

Družina trenéra Vrby úvodní zápas Evropské ligy na půdě dánského mistra z Kodaně herně příliš nezvládla, bod po remíze 0:0 se však do výsledné tabulky počítat bude. Nyní je čekají Rangers, kteří vstoupili do paměti široké veřejnosti po kontroverzním duelu, a zejména jeho dohrávce, s odvěkým nepřítelem Sparty - pražskou Slavií. Svěřenci legendárního "Stevieho" Gerrarda před dvěma týdny padli se silným Lyonem. Je tak jasné, že nás čeká velmi zajímavé a tvrdé utkání. 

Výkop je naplánován na 18:45, přímý přenos vysílá stanice Sport 1. 

 

Ve stejný čas se představí Jablonec, který odcestoval do nizozemského Alkmaaru. Proti silným Holanďanům jsou Severočeši outsiderem, avšak po povedeném úvodním zápase Evropské konferenční ligy proti Kluži určitě není nic ztraceno a známý bouřlivák Petr Rada jistě něco vymyslí. 

 

Jediný duel, jehož přenos bude možné shlédnout na veřejnoprávní televizi, je souboj Slavie s Feyenoordem Rotterdam v rámci nově vytvořené evropské soutěže. Lodivod Trpišovský se bude muset obejít bez několika zraněných borců, zejména situace kolem stoperů byla v poslední době hojně probíraná. 

Začátek utkání nás čeká v 21.00 na ČT sport. 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou