NEJ VÍKENDU: Urodily se nevídané debakly 32:1 a 31:0!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Komu se povedl parádní obrat, kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DIVOČINA VÍKENDU – 4 ČK 

Sparta Mratín se ve III. třídě utkal s Velení a byla z toho pěkná bramboračka. Zápas končil remízou 3:3, uděleno bylo devět žlutých a čtyři červené karty, z toho jedna pro vedoucího/trenéra hostujícího celku. Domácí Mratín měl dva vyloučené, jedním z nich byl i exslávista Zdeněk Šenkeřík. Ten dvakrát kritizoval rozhodčího a vyfasoval dvě žluté. "Proč to pořád pískáš, nech nás hrát. Pískáš to jak na nádraží." = 1. žlutá. "Pískáš to pořád jako pí*a." = 2. žlutá. Mratín i v oslabení vyrovnal v nastavení v 97. minutě a hosté to jen těžko nesli. "Po utkání v doprovodu pořadatelské služby ke mně přiběhl trenér a začal na mě řvát," popisoval po utkání sudí zápasu.

 

DEBAKLY VÍKENDU

31:0  - V pelhřimovské nejnižší soutěži céčko Maratonu Pelhřimov nemilosrdně pálilo proti Rohozné. Po půli 13:0, po druhém poločase 31:0. Hostujícímu mužstvu slouží ke cti, že utkání dohrálo.

32:1  - Stejným brankovým rozdílem zostudila Černá Voda rezervu Bernartic v OP Jeseník. Čestnou branku hostů vstřelil za stavu 31:0 hostující Mohapl, domácí ještě stihli přidat 32. trefu.

0:16  - Nejvyšší výhru jakožto hostující celek zaznamenal Sokol Domaželice v přerovském okresním přeboru.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 740 diváků v KP

Na utkání Boršice – Štítná nad Vláři si podle údaje v zápise o utkání našlo cestu 740 diváků.

 

KANONÝR VÍKENDU - 10 BRANEK V ZÁPASE

I zde máme nový rekord sezóny! Červené Janovice s Romanem Bednářem, Martinem Jiránkem nebo Tomášem Řepkou v sestavě vyhrály 12:1 ve Vlkaneči, ale hlavní pozornost na sebe strhl Štěpán Kacafírek, který nasázel neuvěřitelných DESET gólů!

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

Ouzký a Nechoďdomů proti všem

Snažili se, co mohli, oba dali po pěti brankách, ale na tříbodovou výhru jejich týmů to přesto nestačilo. L. Ouzký dal pět branek v Zahořanech, ty ale na 5:5 vyrovnaly z penalty. Ouzkého Podbradec bral alespoň druhý bonusový bod po penaltách. No a J. Nechoďdomů při remíze 5:5 nasázel všechny újezdské góly na hřišti béčka Chodova, po penaltách vyhrál domácí celek

 

Utkání FK TJ Radešínská Svratka B -  Oslavice přineslo parádní přestřelku a obrat. Domácí po půli vedli 3:0, dále 4:1 a stav 6:2 platil ještě 20 minut před koncem. Pět domácích branek dal Plhal. Jenomže pak se do toho pustila Oslavice, v rozmezí 71. a 88. minuty nasázela pět gólů a vyhrála 7:6.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou