Hosté na protest proti způsobu vedení zápasu odešli ze hřiště

0

V 60. minutě byl předčasně ukončen zápas mezi FC Drahlov - SK Králová ve IV. třídě Olomoucka. Důvod? Hosté nesouhlasili s tím, jak utkání vedl mladý sudí Bažant.

V 60. minutě byl předčasně ukončen zápas z důvodu hostující nespokojenosti s výkonem rozhodčho, hráči Králové odešli do kabin za stavu 3:1 pro domácí. Hostující celek si předtím vysloužili rovnou tři červené karty. Jako první byl vyloučen Kristen ve 48. minutě, který si neodpustil byť nevulgární vyjádření k výkonu rozhodčího. "Hráč poté odešel na střídačku do technické zóny, na což jsem ho upozornil, že ji musí opustit. Hráč v technické zóně projevoval směrem ke mně nevhodné urážky a chování, poté odešel před vchod budovy, kde po celý zbytek zápasu řval," popsal sudí v zápise o utkání. A brzy měl znovu napilno. Hráč hostů Kruk se totiž nesmířil s vyloučením svého spoluhráče, hanlivě se vyjádřil k rozhodčímu a následovala už známá scéna - sudí hráče vyloučil, posléze vykázal z technické zóny, Kruk se tak postavil do "fanklubu sudího" před vchod do kabin a sudí tak doplnil do zápisu známé zakončení: "Po celý zbytek zápasu na mě řval."

 

Situace se vyhrotila, domácí rychle vsítili na 2:0 a Králová vzniklý stav jen těžko kousala. Její vedoucí si pustil pusu na špacír a rozhodčí mu ukázal další červenou kartu. "Vedoucí pak v 55. minutě svolal hráče, aby opustili hrací plochu, celá střídačka vzala věci a odešla," popsal následující dění sudí. Na hřišti zůstalo jen sedm hostujících hráčů a jejich kapitán chtěl zápas přesto dohrát, byť v 58. minutě Drahlov v přesilovce zvýšil na 3:0. Jenomže pak se, i v sedmi lidech na place, prosadili hosté a bylo to 3:1. To bylo ale ze sobotního duelu vše. "Po vstřelení branky hostů mi hosté sdělili, že jich už hraje zápas pouze šest a že mám utkání ukončit. Jelikož klesl počet hráčů pod minimální počet, byl jsem nucen zápas ukončit," uzavřel sudí, kterému teď v Králové nemohou přijít na jméno.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou