Kadlec nastoupil k soutěžnímu utkání, zranil se po 27 minutách

0

Návrat Václava Kadlece na fotbalový trávník neprobíhá tak, jak si bývalý útočník Sparty, Frankfurtu, či Midtjyllandu představoval. Po podpisu smlouvy v Mladé Boleslavi se Kadlec poprvé představil v utkání třetiligové rezervy, hřiště ale musel opustit již během první půl hodiny utkání.

„První zápas a bohužel zaďák se trhl,“ napsal Václav Kadlec na svůj instagram v reakci na to, proč byl tak brzy stažen. Nicméně návrat do první ligy je podle něj stále aktuální a nastalé zranění je pouze "drobné zdržení." 

 

„Bylo by naivní si myslet, že to vše půjde jako prvních šest týdnů - tedy bez problému. Hlavní je, že koleno je super, a tohle je jen krátká pauzička,“ podotkl Václav Kadlec ke svému zranění. „Malej problémek a malé zdržení,“ věří někdejší reprezentant.

 

Kadlec se v srpnu rozhodl znovu nakopnout svou profesionální kariéru, kterou zbrzdila častá a vleklá zranění a na obnově své kariéry se dohodl s Mladou Boleslaví. Během reprezentační pauzy už 29letý útočník trénoval s A týmem, nyní měl ve třetiligovém utkání s rezervou nasbírat cenné minuty a zápasovou praxi. 

 

Návrat někdejšího elitního hráče pražské Sparty se tak o něco protáhne. Rezerva Mladé Boleslavi nakonec i bez Kadlece vyzrála na rezervu Jablonce, kterou porazila 2:1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou