Posílí reprezentant celek z La Ligy?

0

Ofenzivní plejer reprezentace, který se ukázal i na proběhnuvším Mistrovství Evropy, je v hledáčku jednoho z tradičních účastníků španělské nejvyšší soutěže. O jakého hráče se jedná a jaký mančaft bude možná jeho novým zaměstnavatelem se dočtete níže. 

Jakub Jankto působí již několik let v italské Serii A. Krajní záložník poslední tři sezóny obléká dres Sampdorie Janov, ve které si udělal jméno třeba Patrik Schick. Uplynulou sezónu si pětadvacetiletý agilní hráč připsal šest gólů a tři asistence v pětatřiceti vystoupeních. 

 

Podle zákulisních informací je důvodem možného odchodu nepříznivá situace v klubové pokladně Sampdorie, kterou by odchod Jankta, jenž je ceněn na 6 milionů eur, mohl vylepšit. Namířeno má Jankto podle italského novináře Gianlucy di Marzia do Getafe, jež se v loňské sezóně umístilo na patnácté příčce La Ligy. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou