Petr Fousek se chopil otěží a provedl první výrazné změny

0

Nově zvolený předseda Fotbalové asociace Petr Fousek, který na tomto postu nahradil Martina Malíka, počal, jak slíbil, sekat chapadla Romana Berbra ve FAČR. V článku níže se dozvíte, kteří významní funkcionáři skončili a co dalšího se na zasedání Výkonného výboru z 6. srpna událo. 

Čistka, jež byla oddálena fotbalovým Eurem, začala na zasedání Výkonného výboru FAČR. S organizací se musel rozloučit generální sekretář Jan Pauly mladší nebo například advokát Jan Lego. Místo Paulyho nastoupil do funkce Michal Valtr. 

 

Na výše uvedeném zasedání proběhlo mimo jiné také poděkování reprezentačnímu kouči Šilhavému a manažeru reprezentace Sionkovi za úspěšnou reprezentaci na proběhnuvším EURU. Novým hlavním lodivodem české "jednadvacítky" byl pak oficiálně zvolen Jan Suchopárek. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou