VIDEO: Sparta roztáčí monackou ruletu, chystá se i Slavia

0

V první srpnové úterý čeká družinu Pavla Vrby další utkání v rámci boje o Ligu mistrů. Soupeřem ACS bude silné Monako. Již zítra vstoupí do předkol milionářské soutěže také pražská Slavia. Ta zavítá do nedaleké Budapešti.

Sparta jde do následujícího dvojutkání jako outsider a kurz na dnešní výhru, ač bojuje v domácím prostředí, se pohybuje kolem čtyř ku jedné. Nutno podotknout, že ze jmen jako Fabregas, Ben Yedder či Golovin jde opravdu strach. Francouzská soutěž, ve které Monako působí, však ještě nezačala a jeho hráči se tak musí spokojit pouze s přátelskými zápasy. Tady by mohla být výhoda Sparty, jelikož ta již do víru Fortuna Ligy naskočila a v posledním kole smetla Liberec 5:0. 

Přímý přenos úvodního duelu můžete sledovat od 19:00 na stanici Sport 1, případně na sázkařském portálu Tipsport. 

 

Sešívané čeká zápas v Maďarsku až zítra. Parta kolem trenéra Trpišovského je mírným favoritem a podle sázkařů by zítřejší duel měla zvládnout. V předešlém kole nejvyšší soutěže se Slavia utkala s Teplicemi, které zásluhou hattricku nové akvizice Schranze dokázala porazit 3:1. 

Přímý přenos zápasu Slavia - Ferencváros vysílá stanice O2 TV ve středu od 20:00. 

 

Zdeněk Houštecký a Nicolae Stanciu před odletem do Maďarska


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou