Fotbal je tu! A můžete bojovat o parádní ceny – co takhle výlet na Bayern nebo Chelsea?

0

Fotbalové kluby za sebou mají dlouhou vynucenou pauzu. Teď ale hřiště konečně znovu ožijí, fotbal je zpět v plné parádě, mistrovské zápasy mohou začít! A stejně tak se ve velkém stylu vrací projekt Gambrinus Kopeme za fotbal. Registrované kluby se mohou těšit na spoustu novinek, které nabízejí odměny pro celé kluby, jednotlivé hráče anebo i celé obce a široký okruh přátel.

Je jasné, že restart soutěží nebude pro mnohé kluby jednoduchý. Některé se potýkají s ubývající členskou základnou, nebo třeba s nedostatkem financí a odchodem partnerů. Už přes deset let ale všem klubům podává pomocnou ruku projekt Kopeme za fotbal, který je určen všem nadšencům, kteří chtějí prostřednictvím fotbalu zlepšovat život ve své obci. Zapojené týmy čerpají množství výhod – klub registrovaný v projektu za sezonu obdrží ceny v průměrné hodnotě 25.000 Kč a pomocí vypsaných grantů může vylepšit areál a pozvat ještě více diváků na víkendové zápasy. Registrované kluby soutěží v rámci celoročních kampaní i měsíčních výzev. Více o projektu a podmínkách registrace se dozvíte na www.kopemezafotbal.cz

 

Letos je toho ale v projektu Gambrinus Kopeme za fotbal přichystáno mnohem víc. Kluby, které se do projektu zdarma zapojí, mají možnost získat některou z četných a hodnotných cen. Mezi hlavními cenami najdete unikátní autobusový zájezd pro celý klub do nádherné Allianz Areny na utkání Bayernu Mnichov anebo letecký zájezd pro celý klub na domácí utkání Chelsea včetně osobního setkání s fotbalovou legendou Petrem Čechem. Lákadlem bude určitě také duel proti ligové Viktorii Plzeň nebo trénink vašeho týmu pod vedením realizačního týmu Michala Bílka. 

 

Tradičními a oblíbenými cenami jsou samozřejmě nadále pivní sudy, fotbalové míče nebo sady nových dresů. Jednotlivé soutěže nabízejí také nafocení klubového kalendáře, kompletní zajištění zimního soustředění nebo organizace nezapomenutelného fotbalového plesu. Nově jsou v nabídce také vymazlená regionální derby v kabátu velkých evropských zápasů, které se díky speciální organizaci a profesionální produkci promění v duel evropských parametrů. Další specialitou bude profesionální video analýza týmového výkonu ve vybraném utkání po vzoru týmů Premier League. Zcela unikátní bude také vyskautování nejlepšího hráče vybraného zápasu a jeho podpis profesionální smlouvy s největší hráčskou agenturou v Česku včetně materiálního vybavení a nezapomenutelných zážitků.

 

To vše má v součtu jediný cíl. Pomoci fotbalu se znovu nastartovat a zatraktivnit život v celé vesnici. Protože kde se hraje fotbal, tam to žije! Emoce na hřišti i v hledišti, dlouho vyhlížená okresní či krajská derby, rivalita mezi kluby i celými obcemi. Tomu všemu je projekt Gambrinus Kopeme za fotbal připraven pomoct. 

 

Potřeba je jediné – bezplatná registrace do projektu a chuť společně restartovat fotbal.  

 

VÝKOPNÁ

Kopeme za fotbal pomáhá nejen materiálním vybavením pro samotné kluby, ale dává si za cíl zlepšovat život v celých obcích. Již od 26. července se mohou kluby zapojit do soutěže VÝKOPNÁ, která odmění hned 200 klubů a absolutní vítěz si užije nabitý Gambrinus fotbalový den, jehož součástí bude například koncert kapely Wohnout. Jak se zapojit do soutěže VÝKOPNÁ? Jedinou podmínkou je přihlášení klubu do hlasování na webu www.kopemezafotbal.cz a sbírání hlasů v období od 26. července do 23. srpna 2021.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou