Do Drnovic se po patnácti letech vrátil profesionální fotbal

0

Poslední červencový den byl v Drnovicích zasvěcen fotbalu. Po dlouhém čekání se sem totiž vrátila profesionální soutěž. Na pažitu, po kterém se na přelomu tisíciletí proháněli takoví borci jako Radek Drulák či Miroslav Kadlec, budou tuto sezónu válčit jako na svém domácím stadiónu hráči MFK Vyškov v rámci Fotbalové národní ligy. 

Soupeřem Vyškova byla ve druhém kole FNL silná Líšeň, která se v prvním dějství dostala do vedení zásluhou exbrněnského Lutonského. Více než 1700 diváků se však nakonec dočkalo vyrovnávací branky domácích, kterou vsítil mladý obránce Fofana v poslední minutě zápasu. 

 

Na zápas dorazil v roli diváka například i slavný kouč František Komňacký, který ocenil rekonstrukci místního svatostánku. "Člověk by nepoznal, že se tu patnáct let nic nedělo, Vipka je stejná, akorát je v ní trošku jiné obsazení a míň lidí" uvedl s úsměvem pro isport. 

 

Spokojený byl i kouč Vyškova a dlouholetá opora brněnské Zbrojovky Jan Trousil. "Kluci se Líšní vyrovnali v agresivitě a nasazení. Tým v sobě má to, že chce kousat. Věřím tomu, že ještě v týdnu přivedeme jednoho dva hráče a budeme mít tým doplněný tak, jak chceme". 

 

Následujícím sokem Vyškova bude Opava, jež minulou sezónu působila v nejvyšší soutěži a bude se tak pro družinu trenéra Trousila jednat o náročnou prověrku. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou