Zpět k fotbalu, je tu VÝKOPNÁ! Vyhrát můžete fantastické ceny

0

Je to konečně tu, nová fotbalová sezóna 2021/2022 je na spadnutí. A projekt Gambrinus Kopeme za fotbal hodlá fotbalový restart a startující kluby maximálně podpořit. Neváhejte a zapojte se se svým klubem do hlasování na webu kopemezafotbal.cz do zahajovací soutěže sezóny -  zapojte se do tradiční Výkopné! Ve hře jsou parádní ceny.

Projekt Gambrinus Kopeme za fotbal přichází s jednoduchou soutěží, jejíž jedinou, jednoduchou podmínkou je přihlášení klubu do hlasování na webu www.kopemezafotbal.cz a sbírání hlasů v období od 26. července do 23. srpna 2021. Rozhodovat bude prostý počet hlasů u každého klubu, takže ideální bude zapojit všechny hráče, ale taky správce hřiště, hospodského, fanoušky a široké rodiny.

 

A o co se bude v letošním ročníku Výkopné soutěžit? Odměňovat se bude opravdu ve velkém, na skvělé ceny se může těšit hned v soutěži nejvýše postavených 200 klubů. Samozřejmě, že ve hře je spousta piva, chybět nemůže ani zásoba masa na pořádnou grilovačku. A pozor, absolutní vítěz Výkopné se vedle bohatého balíčku občerstvení a věcných cen stane také vítězem srpnové měsíční soutěže. A cenou není nic menšího než Gambrinus fotbalový den, který je jednoduše celodenní zábavou pro celou obec. Jeho součástí bude soutěžní zápas, koncert kapely Wohnout nebo fotbalové atrakce pro všechny generace. Vítězný klub a jeho fanoušci si zkrátka užijí nabitý den se vším všudy.

 

Tak se přihlaste a vykopněte s Gambrinusem sezónu ve velkém stylu!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou