AKTUALIZOVÁNO: Známe nové působiště Tomáše Vaclíka

0

Vypadá to, že brankář české reprezentace, který byl na EURU jedním z našich nejlepších hráčů už zná jméno týmu ve kterém zahájí novou sezónu.

Dnešním dnem, tedy 13.7.2021, se Tomáš Vaclík stal oficiálně hráčem řeckého Olympiakosu FC. Fanoušci athénského klubu hned na sociálních sítích nešetřili superlativy na českého lva a již se těší na jeho nasazení do ostrých zápasů.

 

Fotografie z nového působiště naleznete v galerii.

 

Původní článek:

Ze začátku spekulací to nejvíce vypadalo na Neapol, kde je aktuálně jedničkou kolumbijský gólman Ospina, a tak tým zpod Vesuvu sháněl někoho spíš na pozici dvojky.

 

Nakonec se prý Vaclík dohodl na smlouvě u řeckého Olympiakosu, který s přehledem ovládl loňský ročník tamější soutěžě. Smlouvu má podepsat na dva roky s následující opcí na další rok.

 

Českou reprezentační jedničku už čeká jen zdravotní prohlídka a příchod by měl být oficiálně oznámen o víkendu.

 

Vaclík přichází po konci smlouvy ve španělské Seville jako volný hráč.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou