VIDEO: Tribuna Sever rozohnila Sinobo Stadium a panečku, byla to podívaná

0

V rámci oslav Hattricku, tedy třetího mistrovského titulu v řadě, si fanoušci z Tribuny Sever přichystali opravdu bouřlivou oslavu.

Připravili si do posledního detailu naplánovanou pyroshow.

 

Slávisté v lize za celou sezonu neokusili hořkost porážky, kromě ligy vyhráli i domácí pohár. To vše bohužel probíhalo v naprosté většině bez přítomnosti fanoušků, hrstka se jich dostala na posledních několik utkání.

 

Určité satisfakce se dočkali až několik týdnů po konci soutěže. Tribuna Sever se o víkendu sešla vně i uvnitř stadionu a za pomocí světlic oslavila titul ještě jednou. A pořádně. Celou efektní show zachytilo několik kamer. Nejvíc úžasu vzbudil ze světlic vytvořený ligový pohár, který fanoušci vytvořili přes celou hrací plochu. 

 

Akci #pyeroeden21 dle slov zástupců fanouškovské skupiny organizovalo 15 lidí a přípravy zabraly 14 dní. Zapojilo se do ní nakonec 344 fanoušků, odpáleno bylo 500 ohňů. Celou akci snímalo 5 kameramanů a fotili 4 fotografové.

 

Celkem vyšla na zhruba sto tisíc korun. Zda to za ty peníze stálo, ptáte se? Za nás jednoznačně ano! Nakonec, posuďte sami:

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou