Liberec hlásí posilu z anglického Leicesteru

0

Přestupy pomalu rozhýbávají hráčský trh nejen v Česku, ale i v cizině. Právě do ciziny sáhl severočeský Slovan, aby posílil svou soupisku na pozici středního obránce. Z anglického Leicesteru přichází dvacetiletý nizozemský stoper Justen Kranthove.

Stadion U Nisy opustilo po ukončení sezóny už sedm hráčů a tak není divu, že se musí soupiska doplnit. Justen Kranthove je první posilou Liberce, která podepsala smlouvu do roku 2023.

 

"Mám českého agenta Martina Říhu. Hodně mi pomohl, má pod sebou pár dalších hráčů v Leicesteru. Řekl jsem mu, že chci do Česka. Chtěl jsem si vyzkoušet první ligu, protože jsem viděl, jak je fyzická a rychlá. To je právě ten důvod, proč přicházím. Jako stoper se právě v těchto aspektech chci posunout dál," sdělil na jeden z rotazů pro klubový web. Celý rozhovor můžete shlédnout zde.

 

Justen se měsíc před podpisem aklimatizoval s týmem a je připraven jít do přípravy na sto procent, aby se dokázal dostat do základu libereckého celku. Jeho ambice jsou vysoké, chtěl by se jednou vrátit jako kvalitní stoper do anglické Premier League, ale ví, že bude muset ještě hodně makat. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou