Opilý, nebo jen veselý? Blažej na lajně opět kouzlil

0

Většina očí byla upřena především na Slávisty. Ti se sice 20 minut před utkáním dozvěděli, že jsou potřetí za sebou mistři české ligy, přesto svým výkonem jednoznačně přejeli Plzeň. Vysoké vítězství 5:1 jen potvrdilo současnou dominanci týmu ze Sinobo stadium.

Několik očí však zachytilo i dovádění Petra Blažeje, na tento zápas delegovaného coby pomezního rozhodčího. 

 

Petr Blažej je mimojiné i předsedou OFS Kladno, kam byl znovuzvolen. Proslul především kauzou z roku 2012, kdy v podnapilém stavu řídil zápas z pozice pomezáka. O kauze i předsednictví Blažeje jsme blíže informovali zde. V nadcházejících volbách Středočeského krajského fotbalového svazu kandiduje na pozici člena výkonného výboru.

 

A cosi divného dělo se i během již zmíněného utkání mezi Slavii a Plzní. I pro tento zápas byl na pomezního rozhodčího delegovaný Petr Blažej. Na stadionu mohla přihlížet jen tisícovka diváků, těm bylo kromě skvělého fotbalu nabídnuto i něco navíc.

 

Blažej předváděl všelijaké kreace, které diváky dle reakcí očividně bavily. Plácání se po zadku, mávání rukama, podupávání či neustálé vcházení do hřiště a zase zpět za autovou čáru neunikly pozornému oku fanouška a ani jeho kameře.

 

Samozřejmě, i vzhledem k Blažejovi minulosti, se okamžitě vyrojily spekulace, jedná-li se o projev opilosti, či jen dobré (nebo jiné) nálady. 

 

My interpretaci rádi necháme na Vás.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou