Tvrdík jásá, cena Slavie vzrostla

0

Úspěšné tažení Slavie pohárovou Evropou nezůstalo bez odezvy. Kromě skvělých výkonů na hřišti se vedení "sešívaných" může těšit i velkým nárůstem tržní hodnoty kádru Slavie. Na Twitteru se k tomuto příjemnému bonusu vyjádřil boss Jaroslav Tvrdík. Jeho reakci si spolu s jednotlivými hodnotami některých slávistických es můžete přečíst níže.

"Není to jednoduchá doba, ale navýšení hodnoty hráčů Slavie na Transfermarketu o 15 milionů euro na 77 milionů euro určitě nezarmoutí", uvedl stručně, ale výstižně Jaroslav Tvrdík. A jaké jsou hodnoty jednotlivých plejerů?

 

Kometa této sezóny, o kterou se již nyní začínají zajímat přední evropské celky, je Abdallah Sima. Web Transfermarkt tohoto šikovného Senegalce cení na 11 miliónů eur. 

 

Druhým místem se pyšní gólmanská jednička Ondřej Kolář, jehož cena se pohybuje kolem 7,5 milionů eur. 

 

Na záda mu dýchají Peter Olayinka (7 milionů eur), Nicolae Stanciu (6 milionů eur), a nově také slávistické klenoty Provod se Zimou, jejichž hodnota zaznamenala několikanásobný nárůst oproti minulému roku. Zájemci o jejich služby si budou muset připravit shodně po 6 milionech eur. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou