VIDEO: Slavia předvedla překvapivé gesto

0

Včerejší utkání "sešívaných" s Arsenalem sledovaly tisíce nedočkavých diváků, ať už příznivci obou celků, nebo zahořklí fanoušci Rangers, kteří čekali na jakýkoliv přešlap hostujícího celku jako na smilování. Ještě před samotným duelem přišel okamžik, kterému se ostrovní tisk dost možná pověnuje a udělá, jak se lidově říká, "z komára velblouda". 

Parta kolem Jana Bořila si to před úvodním hvizdem namířila ke středovému kruhu, kde se hráči chytli kolem ramen a chtěli tak "ne rasismu" vyjádřit tímto způsobem. Švédskému sudímu Ekbergovi se tento postup nezamlouval a "sešívané" rozehnal. 

 

Následně se Ekberg připojil k hráčům Arsenalu a v tradičním pokleknutí vzdal podporu hnutí Black Lives Matter. Slávisté však zůstali stát a ke svému okolí se nepřidali. 

 

Samotný zápas pak měl pro Slavii šťastný konec. Hrdinou duelu se stal Tomáš Holeš, který zaskakoval na postu stopera, a svůj skvělý výkon zpečetil vyrovnávací brankou v samém závěru, kdy po rohovém kopu hlavou překonal Lena. Pražský celek si tak do Edenu odváží nadějnou remízu 1:1 a přístí týden se popere o postup do semifinále Evropské ligy, což by byl úžasný úspěch. 

 

Ohlasy po zápase:

 

 

 

 

Tisková konference po utkání:

 

SESTŘIH UTKÁNÍ A GESTO SLAVIE MŮŽETE SHLÉDNOUT ZDE

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou