Čistý Hattrick chystá hvězdami nabité setkání

0

Již příští sobotu proběhne v Českých Budějovicích důležitá valná hromada a volení nové sestavy výkonného výboru, včetně jejího předsedy. Valná hromada již byla několikrát, stejně jako ve všech ostatních krajích, odložena. Tentokrát by ji nemělo stát nic v cestě.

K tomuto účelu naplánovala iniciativa Čistý Hattrick informační online schůzku. Jak sami tvrdí, smyslem schůzky je “výzva a motivace k tomu přijít k volbám a hlasovat dle toho, jak vám velí fotbalové srdce.” 

 

Potvrzuje to fakt, že na online setkání byly pozvány všechny týmy napříč všemi kluby z okresů České Budějovice a Písek, bez ohledu na to, koho plánují ve volbách podpořit.

 

Schůze je naplánována na příští pondělí od 18 hodin a proběhne za účasti mnoha fotbalových velikánů. Svou účast přislíbili David Lafata (nejlepší ligový kanonýr v historii), Jan Koller (historicky nejlepší střelec národního týmu), Tomáš Neumann (trenér reprezentace ČR ve futsalu, trenér roku 2020), Vladimír Šmicer (první český vítěz Ligy mistrů), Jan Rajnoch (bývalý fotbalista, televizní expert, předseda OFS Praha-západ), Tomáš Sivok (bývalý kapitán národního týmu), Antonín Barák (hodnocený jako největší odborník na výchovu fotbalových talentů v ČR), Ondřej Lípa (mediální a fotbalový odborník, předseda OFS Beroun), Jan Ďoubal (předseda OFS Kutná Hora) a Josef Grill (majitel společnosti Wedos). Poslední jméno zůstává zahaleno tajemstvím a bude se jednat o překvapení, mělo by však jít o největší symbol okresního fotbalu!

 

Za Čistý Hattrick kandiduje na předsedu OFS Jiří Malý, na členy výboru za iniciativu kandidují Karel Musil, Jan Pintér, Roman Šperňák, Miroslav Koláček, Jan Baštář a Tomáš Kupka 

 

“My chceme dobré lidi ve fotbale spojovat, nikoliv rozdělovat, protože věříme, že i přes odlišné preference jednotlivých osobností nám všem jde o stejnou věc. A ať volby dopadnou jakkoliv, budeme tu vedle sebe dál žít, společně se potkávat na hřišti i mimo něj, prožívat vítězství i porážky. Nejdůležitější ale je, aby fotbal přinášel radost. Hráčům i diváků, dospělým i dětem,” říká Jiří Malý.

 

Svou kandidaturu na člena výboru se rozhodl stáhnout Petr Požárek, který kandidoval taktéž za Čistý Hattrick. Část klubů, podporující iniciativu, mělo k jeho kandidatuře výhrady. Čistý Hattrick tímto krokem ukazuje, že klubům naslouchá a je ochoten postavit je i před vlastní ambice v zájmu fotbalu

 

V galerii naleznete rozhovory se všemi sedmi kandidáty za Čistý Hattrick.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou