Čistý fotbal vyzývá: Nebojte se ozvat!

0

"Nemožné věci neexistují, jen lidé, kteří to nedokážou." Motto spolku Čistý fotbal, který se ve fotbalovém prostředí pohybuje již řadu let. Dal si za cíl pomáhat všem ve fotbalovém prostředí, kteří se na spolek obrátí, ať už s jednoduchými radami, tak i složitějšími právními záležitostmi. 

V galerii i vám, našim čtenářům, dáváme nahlédnout do dopisu, který je rozesílán všem klubům v České republice, pro případ, že by se náhodou cestou do vašeho klubu dopis "zatoulal do šuplíku".

 

I my v redakci víme, jak složité se může zdát, ozvat se nahlas a na těch pravých místech. Pokud by někdo zvažoval využití služeb spolku, za nímž stojí Lukáš Říha, Petr Novák a David Anděl, nebojte se ozvat - za zeptání nic nedáte. Kontaktní údaje na členy spolku naleznete v galerii sdíleném dopisu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou