SK Slavia Praha zná svého soupeře ve čtvrtfinále Evropské ligy

0

V pátek 19.3.2021 probíhalo od 13:00 hodin, ve Švýcarském Nyonu, losování čtvrtfinálových dvojic Evropské ligy UEFA, ve které se po úspěšném souboji s Glasgow Rangers FC představí i pražská Slavia.

Rozlosovány byly tyto dvojice, pro čtvrtfinále Evropské ligy UEFA:

 

Granada CF - Manchester United FC

Arsenal FC - SK SLAVIA PRAHA

Ajax Amsterdam - AS Řím

GNK Dinamo Záhřeb - Villarreal CF

 

Arsenal FC má zápasy jak na houpačce a jako jeden z dalších ostrovních států by mohl Slavii vyhovovat. Arsenal nejdříve na půdě Olympiakos Pireus vyhrál poměrem 1:3 a až s přílišnou pohodou nastoupil do následného domácího utkání. Řeský tým se ve druhém poločase druhého zápasu dostal do vedení a nebyl daleko od dalších branek. Domácí tým pak zachránilo i oslabení soupeře v podobě udělení červené karty, kterou obdržel Ousseynou Ba.

 

Čtvrtfinálová utkání se odehrají v termínech 8. dubna 2021 a 15. dubna 2021. Oba zápasy bude přenášel živě stanice ČT Sport.

 

V případě, že by Slavia přes Arsenal postoupila, utkala by se v semifinále s jedním z celků GNK Dynamo Záhřeb - Villarreal CF.

Semifinálová utkání se odehrají v termínech 29. dubna 2021 a 6. května 2021. 

 

Finále Evropské ligy UEFA se odehraje na neutrální půdě v polském Gdaňsku, 26. května 2021.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou