Pavel Rejšek obhájil titul hráče kola!

0

Osmnácté i devatenácté kolo 1.A třídy mělo stejného vítěze v hlasování o hráče kola. Stejně jako před týdnem se jím stal Pavej Rejšek z Katovic. Tentokrát to ovšem nebylo tak suverénní jako v minulém kole. Tento týden získal "pouze" 26%. Na druhém místě skončil Tomáš Pomije z týnské Olympie a na třetím místě Jakub Novák z Bernartic.

 

1. místo - Pavel Rejšek (Katovice) 26%

Katovický záložník ovládl i druhé hlasování. Tentokrát se podílel na vítězství svého týmu nad Hradištěm 4:2 nejen dvěma góly, ale také celkovým výborným výkonem. Právě on byl ten motor, který hnal, nyní už lídra soutěže, za třemi body.

 

2. místo - Tomáš Pomije (Týn nad Vltavou) 16%

Na druhém místě se umístil opět hráč z Týna nad Vltavou. Útočníka Jana Mezeru však nahradil obránce Tomáš Pomije. Tento bek podal velmi bojovný výkon a jako správný kapitán dovedl Olympii ke třem bodům proti houževnaté Blatné.

 

3. místo - Jakub Novák (Bernartice) 13%

I třetí místo obsadil hráč stejného týmu jako minulý týden. Bronzový stupínek obsadil opět obránce, Jakub Novák. Právě on dal vítěznou branku proti Lažišti, postaral se tak se svým týmem o překvapení kola a sesazení Lažiště z prvního místa.

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou