Fevoluce jde do voleb na západě Čech se silnou základnou

0

Ve středu 17.3.2021 proběhne Valná Hromada OFS Chebsko, na které se, stejně jako ve všech ostatních krajích, bude rozhodovat o složení výkonného výboru, včetně jeho předsedy.

 

Výkonny výbor OFS Chebsko má již mnoho let neměnnou sestavu. V čele stojí Jiří Smutný, spolu s ním jsou ve výkonném výboru Josef Novotný, Slavomír Kozel, Jan Makovec a Jaroslav Zeman.

 

Veřejnosti již byla zpřístupněna oficiální listina všech kandidátů, kde se potvrdilo, že se všichni, v čele se Smutným, se pokusí o prodloužení svého působení ve VV.

 

Již delší dobu známe i jejich vyzyvatele, kteří se rozhodli svou kandidaturu zveřejnit již dříve přes sociální média. Kandidátem a vyzyvatelem na post předsedy VV je František Nedbalý, 44 letý hráč, trenér, i schopný manažer, který momentálně působí v týmu FC Viktoria Mariánské lázně. Spolu s ním kandidují Václav Sýkora, sportovní manažer FK Hvězda Cheb, Josef Heřmánek, funkcionář a trenér, který již má s výkonným výborem zkušenosti, Filip Štěřík, bývalý dlouholetý rozhodčí a Jakub Kopřiva, hráč a provozovatel stránek Fotbal v Karlovarském kraji. Všichni jmenovaní do VV jdou pod záštitou Fevoluce.

 

 "Nevíme, kdo další kandiduje, ale náš tým zveřejníme, protože si myslíme, že by o kandidátech do VV neměli vědět pouze funkcionáři mužstev, ale také samotní hráči a celkově fotbalové prostředí.'', uvedli ve společném prohlášení kandidáti ještě před zveřejněním kandidátky, ke kterému došlo 10.3.2021

 

Před valnou hromadou se k celé situaci vyjádřil i František Nedbalý, na dotaz, zda-li věří, že má fotbal šanci na očistu, odpověděl: ,,Nikdo nemůže čekat, že se vše změní jako mávnutím kouzelného proutku, ale jakákoliv změna je důležitá a to jak pro fanoušky, tak hráče, i případné sponzory. Myslím si, že změna v dlouhodobém horizontu možná je, jenom nesmíme zůstat stát v koutě a musí nás být vidět a slyšet.''

 

Úplnou listinu kandidátu naleznete níže.

 

Kandidáti na předsedu OFS Cheb:

František Nedbalý

Jiří Smutný

 

Kandidáti na členy VV OFS Cheb:

Josef Heřmánek

Jakub Kopřiva

Slavomír Kozel

Jan Makovec

Josef Novotný

Václav Sýkora

Filip Štěřík

Zeman Jaroslav

 

Kandidáti na členy RK:

Jan Melničuk

Václav Slepička

Karel Werner

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou