MOL Cup: Hráči druholigového Hradce Králové jedou do Plzně oslabení. Kdo jim bude chybět?

0

V úterý 2.3. 2021 od 14:00 je v rámci osmifinále MOL Cupu na plánu duel mezi Viktorií Plzeň a Hradcem Králové.

Prvním osmifinálovým soubojem bude zápas mezi domácí Plzní a Hradcem Kálové. Hosté se budou muset obejít bez svého trenéra Zdenka Frťaly. Bývalý obránce Teplic, či slovenského Slovanu Bratislava měl pozitivní test na covid-19 a musí tak do karantény. U kormidla tak budou jeho asistenti Tomáš Poštulka a Ondřej Prášil.

 

Viktoria Plzeň si v minulém kole poradila na domácí půdě s třetiligovou Přepeří v poměru 7:0 - foto ze zápasu zde. Hradec postoupil až po prodloužení, když v základní hrací době uhrál s ligovou Příbramí remízu 1:1 a postup vystřelil východočechům v 94. minutě Pavel Dvořák.

 

Utkání se mělo původně hrát na hřisti Hradce Králové, ale kvůli podmáčenému terénu bude nakonec domácím týmem Plzeň.

 

Zatímco Viktorie se nachází momentálně až na šestém místě nejvyšší soutěže, Hradec Králové vévodí druhé lize s dvoubodovým náskokem na druhou Líšeň. Poslední vzájemný souboj se odehrál na začátku ledna v rámci přípravného zápasu, kdy Viktoria zvítězila 5:2.

 

Přímý přenos poběží od 14:00 na Tipsport TV.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou