FOTO: Přepeře v Plzni nepřekvapily, odvezly si alespoň podepsaný dres. Jaký vzkaz zanechaly v kabině?

0

Ve středu se sehrálo jedno z utkání MOL Cupu na stadionu Doosan arény v plzeňských Štruncových sadech. Domácí Viktorii Plzeň vyzývaly třetiligové Přepeře, které cestou na Viktorku porazily druholigový Varnsdorf a divizní Vysoké Mýto. V Plzni ale jejich pouť pohárem skončila. 

Před samotným utkáním bylo z informací místopředsedy FK Přepeře Miroslava Kvapila známo, že severočeský celek nepřijede do Plzně v nejlepší možné sestavě. Chybět měl zkušený kapitán Nesvadba a také Jakub Synek. Zároveň Přepeře uvolnily svou polskou akvizici, Konrada Zaradnyho, do pražského Vyšehradu, který se bude pokoušet o záchranu druhé ligy.

 

Viktoria Plzeň nakonec s třetím celkem ČFL B neměla slitování a po brankách Buchy (2x), Kalvacha, Beaugela (2x) a Matějky (2x) zvítězila na domácí půdě 7:0. Svému soupeři na cestu alespoň darovali hráči Viktorie podepsaný dres Lukáše Kalvacha (fotografie v galerii). Přepeře za zkušenosti ze zápasu a samotné utkání poděkovali vzkazem ponechaným v kabině hostů (fotografie v galerii).

 

Po utkání se nám s hodnocením zápasu svěřil opět místopředseda FK Přepeře, Miroslav Kvapil a my jej citujeme:

"Zápas nám ukázal rozdíl mezi top celky 1.ligy a ČFL. Plzeň hrála to, co jsme očekávali. První čtvrthodinu jsme ještě plnili, co jsme si před zápasem řekli. Ale po první brance se nám rozpadla obraná taktika, kdy hráči nedovedli, či nestíhali plnit pokyny. Celková hra byla taková bázlivá na čem se zajisté podepsalo to, že jsme od 10.října nehráli žádný zápas. Plzeň naprosto dominovala a výsledek odpovídá předvedené hře. Jen maličko škoda, že jsme dvě nebo tři slibně se rozvíjející akce nedotáhli k lepšímu zakončení a nevstřelili čestnou branku. Z našeho mužstva bych vyzvedl výkon mladého brankáře Truksy, který zneškodnil několik tutovek soupeře. Výborný výkon taktéž předvedl dvacetiletý stoper Venc, jenž vyhrál mnoho soubojů s Jean-David Beaugelem. Ten je velkým příslibem do budoucnosti. Na závěr bych chtěl poděkovat plzeňskému klubu za to, jak se o nás postarali. Ať už o hráče a realizační tým, tak i o naše hosty, kteří dostali místo v prezidentské VIP. Pro všechny to byl krásný zážitek, neboť před sedmi léty jsme začínali v pralese a málokdo věřil, že to dotáhneme až k takovým zápasům."

 

Tým FK Přepeře zároveň doufá v uvolnění sportovních aktivit i pro nelicencované (amatérské) soutěže, aby se mohl pokusit zabojovat o první příčku v ČFL sk. B, na níž v současné době ztrácí tři body.

 

SESTŘIH VŠECH BRANEK zveřejnila na svých facebookových stránkách FC Viktoria Plzeň - odkaz zde a pro sestřih kamer u hrací plochy odkaz zde.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou