Kuriozita v Budkovicích. Ukradli router, nemohl jsem tak vyplnit zápis, stěžoval si sudí

0

Doba papírových zápisů je pryč a rozhodčí mají povinnost zápis vyplňovat a odesílat v systému FAČR elektronicky. Kluby tak musí zajistit, aby v místě utkání byl přístup k internetu a potřebné vybavení. Jenomže to se ne vždycky povede. Důkazem budiž situace z Budkovic, které hrají IV. třídu Brno-venkov.

V utkání nejnižší soutěže se sudí Ondráček nemohl v Budkovicích připojit a vyplnit zápis. "Nebylo možné se připojit na internet, protože někdo ukradl router. Protože nemám internet v telefonu, pomohl mi přes telefon zahájit utkání jeden divák," popisoval po zápase hlavní rozhodčí. Jenomže - divák v průběhu zápasu zmizel a sudí na vše zůstal sám... " O poločase a na konci utkání tam již divák nebyl a nikdo jiný z přítomných internet v mobilu neměl, alespoň tak mě to bylo tlumočeno," líčil úsměvné dění Ondráček.

 

Informace z utkání tak mohl rozhodčí doplnit až z domova. Ovšem již bez jmen pomezních - laiků, které remízové utkání na čarách hlídali. "Jména asistentů rozhodčích jsem si v tom zmatku někam napsal, ale nemůžu to najít," krčil rameny hlavní rozhodčí.

 

Ponaučení pro kluby? Hlídejte si routery!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou