NEJ VÍKENDU: Vsetínu po konci utkání vytekly nervy. Vyrovnán byl střelecký rekord

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? Kde to byla největší divočina, kam přišlo nejvíc diváků nebo kdo dal nejvíce gólů v zápase? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu unikátní přehled toho NEJ z uplynulého víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU - ČTYŘI ČERVENÉ KARTY

Tentokrát nevzešla divočina víkendu z těch nejnižších pater a "pralesních" soutěží, ale z divize E! Kozlovice totiž sehrály vypjatý duel se Vsetínem. Přitom při hře byl vyloučen pouze hostující Dulík po dvou žlutých kartách (první chytal za kritiku sudího po odpískání penalty, druhou za nakopnutí soupeře). Pak ale přišlo dění po konečném hvizdu. Domácí Král a hostující Matůš se pustili do protějška pěstmi. Vsetínský Dobeš navíc nakopl míč po skončení zápasu prudce do soupeře a viděl druhou žlutou kartu - tu první dostal za mírné strčení do rozhodčího...

 

"Tři zranění, pokutový kop a tři červené karty na straně hostů! To je bilance nedělního utkání vsetínského mužstva v Kozlovicích, které bylo nejméně po tři čtvrtiny hracího času daleko lepším celkem. Jenže tentokrát stál proti nim soupeř, který měl od úvodních minut na své straně v zádech dvanáctého hráče, jímž byl hlavní rozhodčí Michal Šimeček. Ten utkání naprosto nezvládl a svými častými a chybnými verdikty jednoznačně zneuctil smysl pro objektivnost," nebál se Vsetín napsat na svém oficiálním webu.

 

DEBAKLY VÍKENDU

20:0 - SK Hanácká Slavia Kroměříž B ve III. třídě Kroměříž atakovala rekordní výprask sezóny, ale výsledek 22:0 nakonec odolal. Ostudnou nálož dvaceti branek si odvezl Dřínov, v půli prohrával už o dvanáct gólů. 

 

0:14 - Sokol Hrabůvka dostal doma 14 banánů od Markvartovic (OP Ostrava-město), nikdo jiný o víkendu na svém hřišti takový výprask nedostal. 

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 580 diváků

Nejvíce diváků ze soutěží mimo první a druhou ligu tentokrát přišlo v ČFL na utkání domácích Karlových Varů a rezervy Sparty. Ta tentokrát přijela bez akvizic z A týmu, přesto ale vyhrála 4:1 a téměř šest stovek tak odcházelo ze zápasu smutných.

 

STŘELEC VÍKENDU – 9 BRANEK V ZÁPASE

Edvard Vasiljev se devíti brankami zapojil do již výše zmiňované kanonády béčka Slavie Kroměříž a vyrovnal letošní maximum devíti branek v jednom zápase.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou