Václav Kadlec míří za Řepkou a zahraje si ve III. třídě. Milan Baroš nasázel další hattrick, trefil se i Fenin

0

Známá jména neváhají nastupovat v nižších soutěžích. Slavní hráči si prodlužují fotbalový život a působí v nižších soutěžích. Čerstvě se k nim přidá i exsparťan Václav Kadlec, který si zahraje v Červených Janovicích III. třídu na Kutnohorsku.

Milan Baroš vlétl do I.A třídy na Zlínsku ve velkém stylu. V dresu Vigantic nasázel podruhé za sebou hattrick, tentokrát na půdě Podlesí. Baroš má na kontě už devět branek a vládne tabulce kanonýrů soutěže.

 

Prvního gólu v dresu Řeporyj se dočkal i útočník Martin Fenin. Ten si v minulém kole odstál stopku za červenou kartu (psali jsme zde), ale v neděli už mohl naskočit proti béčku pražské Aritmy. V 19. minutě vyrovnal na 1:1, ale jeho celek nakonec odjel s vysokou porážkou 1:5.

 

Václav Kadlec, který se před nedávném rozhodl ze zdravotních důvodů ukončit profesionální kariéru, se nechal zlákat do Červených Janovic. Klubu, který přitom hraje nejnižší soutěž na Kutnohorsku. Nastoupit by měl už v příštím kole. „Je mi velkou ctí, že mohu v našem týmu přivítat Václava Kadlece. Dalšího bývalého reprezentanta a jednu z největších osobností pražské Sparty posledních let. Je nejmladším střelcem v historii samostatné české reprezentace a za svou kariéru vystřídal českou, německou a dánskou fotbalovou ligu. Jsem velice rád, že po Tomáši Řepkovi a Martinu Jiránkovi uvidíme v červenojanovickém dresu další hvězdu české kopané,“ uvedl na svém facebookovém profilu hrající trenér klubu Štěpán Kacafírek.

 

Kadlec se tak v týmu setká s bývalým parťákem ze Sparty, Tomášem Řepkou. „Jsem rád, že i já můžu potvrdit, že to, co jsme se Štěpánem Kacafírkem vymysleli, se povedlo. Vítám Václava Kadlece v Červených Janovicích! Je to jeden z bojovníků, kterého mám rád,“ těší se Řepka na nového spoluhráče. Červené Janovice jsou zatím druhé a pozor - Tomáš Řepka nedostal ještě ani jednu žlutou kartu!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou